• Petíció: javítsák ki a Crysis 3 főbb hibáit!

  A petíciót annak a reményében indították, hogy - amennyiben elég "aláírás" gyűlik össze -, a Crytek felfigyel rá, és nem tesz úgy, mint az előd, a Crysis 2 esetében: a játék támogatását és a kommunikációt a közösséggel hamar megszűntették és hagyták, hogy csalók lepjék azt el.
 • Crysis 3: Próféta visszavág!

  Megérkezett a sci-fi sorozat utolsó része. Kipróbáltuk mi is, hogy vajon ismét maradandót alkottak-e a Cryteknél.
 • Elkészült az új weboldalunk!

  Hosszas várakozás után, de elkészült az új weboldalunk! Az átállás nem volt zökkenőmentes, így még akadhatnak kissebb-nagyobb hibák. Természetesen a fejlesztések ezzel nem álltak le, a közeljövőben számos változással szembesülhettek majd. A további ötleteket, javaslatokat, véleményeket, hibajelentéseket ezen cikk hozzászólásainál, vagy a chatboxban várjuk.
 • Crysis 3 - Behind the Bullets

  Cikkünkben Gregor Kopka az egyes fegyverek tervezésébe és kivitelezésébe kalauzol el minket. Ugyebár az FPS játékok szíve a fegyverek, ez jelképezi ugyanúgy a karaktert és a játékost is. A Crysis 3 kiadásához közel, most betekintést adunk ezek készítésébe.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
2013. március 05., kedd 09:00 Írta:  ZuZu, Gáva Szilveszter Kategória: Crysis 3

Crysis 3: Próféta visszavág! Kiemelt

alt

Megérkezett a sci-fi sorozat utolsó része. Kipróbáltuk mi is, hogy vajon ismét maradandót alkottak-e a Cryteknél.
A Crysis sorozat indulásakor az emberek komoly grafikai látványt kaphattak és úgy gondoltak inkább rá, mint egy tesztprogramra, amely mellé egy –és többjátékos mód is párosul. Az első játék megjelenése óta 6 év telt el, ezen idő alatt sok-sok fejlődésen esett át mind a játékot hajtó motor, mind pedig maga a játék, és az élmény mindig valami újat hozott számunkra. A 2007-ben megjelent első rész forradalmi újításokat hordozott magában – akkoriban az emberek gondolni sem mertek olyan szintű grafikára és fizikára, amelyet akkor kaphattak. A történet szerint 2020-at írtunk, amikor a koreaiak amerikai kutatókat raboltak el, amint épp egy hatalmas felfedezést tettek egy Dél-kínai szigeten. A USS Constitution hadihajó támogatásával egy kis speciális csapatot küldtek a szigetre a szituáció lerendezésére, akik egyúttal a csúcs-technológiás nanoruha első éles bevetését jelentették. A játékos Nomad szerepét alakítja. Hamar kiderül, hogy az igazi ellenség nem a szigetet megszálló koreai hadsereg, hanem a sziget szívében húzódó idegen űrhajó, amely ismeretlen okokból aktivizálódott, így a játék végére az idegenek elindultak a világ felé. Az első rész után rövid idővel megjelent a Crysis Warhead, ami egy különálló kiegészítő, amely egyidőben játszódik a Crysis cselekvéseivel, Psycho szerepében, sokak örömére a Crytek Budapest által került kifejlesztésre, így magyar szinkront is kaptunk hozzá. 2011 márciusában megjelent a Crysis 2, ami a sztori kiterjedése mellett gyökeres változásokat hozott. Mivel a két rész között 3 év telt el, sok megválaszolatlan kérdést kaptunk, ráadásul Nomad helyett, akiről mindössze annyit tudtunk meg, hogy ezen idő alatt meghalt, immár csak Próféta és Alcatraz a két fő szereplő.


A Crysis 3 története 2047-ben játszódik, 24 évvel az előző rész után. A játékos továbbra is ’Prophet’, azaz Próféta – habár az előző részt Alcatraz-ként kezdtük, mint megtudhattuk, a nanoruha később egyesítette Próféta és Alcatraz személyiségét: tulajdonképpen Alcatraz bőrében játszunk, Próféta tudatával. Ezen időt a CELL fogságában töltöttük, elszigetelve, ahonnan egy kis lázadó csapat ment ki minket, köztük a Crysis Warhead alaposan megismert főszereplőjével, Psycho-val, aki mindenki meglepetésére nanoruha nélkül jelenik meg előttünk – hogy miért, arra később fény derül. Próféta hamar megtapasztalja, hogy jelentős változások történtek a fogságban töltött 23 év alatt: a Cell Corporation New York jelentős részét az általuk kifejlesztett Nanodome-al borította be, melyek hét részre osztják New York-ot („Hét Csoda”), mindegyikük más-más környezeti tulajdonságokkal bír. Állításuk szerint megépítésük célja az volt, hogy biztonságosan elpusztíthassák a fennmaradt kisebb Ceph, azaz idegen erőket, akikkel az előző részben leszámoltunk. Ám hamar kiderül, hogy mindez csak álca: a nanodome-ok igazából a CELL leplezett kísérletének fő részét képezik, melynek során idegen technológiák segítségével világuralomra kívánnak szert tenni. A lázadó csoportunk ezt kívánja megakadályozni.

A sztori egyébként sokkal összetettebb és személyesebb, mint azt az előző részekben tapasztalhattuk: itt van Psycho, a legjobb barátunk, akit erőszakkal megfosztottak a nanoruhától, Claire, aki Psycho barátnője és a csoport vezetője, valamint egy harmadik fontos személy is, ám nem akarjuk előre lelőni a poént. Claire nem bízik Prófétában, inkább eszköznek látja őt, mint embernek, ám erre megvan az indoka. A történet során sok-sok, az első rész óta megválaszolatlan kérdésre kapunk választ. Összességében tehát Crysis 3 a mai játékokhoz képest kiemelkedő történettel rendelkezik.

Aki nem játszott volna az előző részekkel, vagy már homályosak az emlékek, annak javasoljuk, hogy tekintse meg a ’Previously in Crysis’ menüpontban található összefoglalót, melyben visszatekinthetünk a főbb eseményekre.

A játékmenet első ránézésre nem sokat változott a Crysis 2-höz képest, az első pálya végére azonban rájöhetünk, hogy sok-sok apró változás történt. Kezdjük talán a legfontosabbal, a nanoruhával. A kezelőfelület kissé átalakult, a taktikai távcső képes részletes információkat szolgáltatni a baráti és ellenséges egységekről, azok páncélzatáról és fegyvereiről, a környező tárgyakról, valamint hackelésre is használható, azaz a közeli elektromos eszközöket (például lövegtornyokat) feltörhetjük, és az ellenfél ellen fordíthatjuk őket. A nanoruha modulok kezelése is megváltozott – idegen minták helyett ezentúl a pályákon elszórva található ’Nanosuit Upgrade Kit’-ek segítségével juthatunk hozzá az összesen 16 elérhető szolgáltatáshoz, melyekből egyszerre 4 aktiválható. Ezek immár szintlépésre is képesek, például a golyófogás gyakorlásáért erősebbé válhat a páncélzatunk. Kissé átalakult az irányítás is: a futás ismét nem kerül energiába, és a magasugrás energiaigénye is finomhangolásra került.

Úgy tűnik, a fejlesztők tanultak a Crysis 2-nél elkövetett hibákra: a pályák sokkal nagyobbak, szabadabbak lettek, több szinttel rendelkeznek, és nem találunk annyi láthatatlan falat. Mivel az egykori New York területén zajlanak az események, sok-sok eldugott átjáró, csatorna áll rendelkezésünkre, melyek segítségével az ellenfél mögé surranhatunk, ám távcsövünk immár nem emeli ki a taktikai lehetőségeket – ezek növelik az újrajátszhatósági faktort. Sajnos az egyjátékos mód aprólékosan játszva sem nyújtható ki több mint 8 órára. Egy jótanács: a kampány végén érdemes kivárni a búcsúzás végét (amelyben egyébként magyar mondatot is találhatunk), mivel utána meglepetés következik :)

A fegyver-kiegészítők száma is növekedett: a puskacső végére, valamint alá is különböző kiegészítőket rakhatunk, melyek mind-mind különböző módon befolyásolják kedvenc fegyverünk használhatóságát. A távcsövek is megújultak, találhatunk például hő-érzékelővel ellátott egyedet is. Sőt, akár robbanólőszer használatára is lehetőségünk van. Összesen 20 féle kiegészítő szerelhető fel, 28 különféle fegyverre, melyek között feltűnnek a legújabb csúcs-technológiás, vagy akár idegen fegyverek is. Külön kiemelnénk az íjat: Psycho barátunktól már a játék elején megkapjuk, az egész játék során nálunk van. Négy féle íjat használhatunk (sokkoló, feltapadó robbanó, légi robbanó és normál), melyek mindegyikét kilőhetjük álcázás módban, körülbelül 30%-os energiaveszteséggel, tehát aki észrevétlenül akarja elvégezni a piszkos munkát, annak talán a legjobb választás. Természetesen a lövéserő is variálható, így akár falhoz is szegezhetjük ellenfeleinket. A kilőtt normál íjakat újrahasznosíthatjuk.

A kampány során CELL információs egységeket is találhatunk, összesen 41 van elrejtve, melyek fellelésében a távcsövünk segít. Ezek lehetnek feljegyzések, hangfelvételek, vagy akár karakterleírások is a múltból, vagy a jelenből. Találhatunk még pályánként egy CELL propaganda plakátot, valamint 20 feketedobozt is, melyek értékesebb információkat tartalmaznak. A vezethető járművek természetesen ebből a részből sem maradtak ki, a szokásos tank mellett ezúttal homokfutóval találkozhatunk – sajnos a vezethető járművek palettája ennyiből ki is merül.

A sorozatnak mindig is fájó pontja volt a gépigény. Habár az elődnél ismét magasabb a játék hardverigénye, a lassan elavultnak nevezhető tesztgépen (Core 2 Duo 3.3 GHz, HD5770) minimális beállítások és 1600x900-as felbontás mellett csupán alkalmanként zavarta meg egy-egy kisebb szaggatás a játékot, cserébe viszont talán az eddigi legszebb PC grafikát kapjuk, tehát összességében nem kell erőmű a játék élvezhető futtatásához. A textúrák is rengeteget javultak az előző részekhez képest, New York romai pedig remekül ki vannak dolgozva. Mindent benőtt a zöld fű, amit nem azt pedig a természet teszi tönkre a rozsdával. A mesterséges intelligencia viszont már nem ilyen rózsás – ha egy valaki észrevesz, akkor a következő másodpercben már az egész bázis tudja a pontos pozíciómat, és valószinűleg mindenki elit kiképzést kapott, mivel képesek akkora távolságból automata fegyverrel tüzelni, ami nekem még a nanoruhával is problémát okozott. Esetenként képesek továbbá a Prophet nevű egység háta mögé teleportálásra is. Manuális mentésre sajnos továbbra sincs lehetőségünk, így nehezebb fokozatokon előfordulhat, hogy meredt arccal nézünk a monitorunkra, amint a rég kiírtott rétünk ismét hemzsegőkkel van tele – az elődhöz képest azonban érezhető javulás történt e téren is, valamint a többféle útvonalnak is kompenzálják a problémát.

Habár a Crysis 3 zenéit ezúttal nem a díjnyertes zeneszerző, Hans Zimmer kreálta (aki játszott az előző résszel, annak ez némileg csalódás lehet), a zenék így sem nevezhetőek rossznak. A legnagyobb meglepetés valószínűleg az igazi Crysis fanokat fogadja: karakterünk immár beszélni is tud! Az eddigi Crysis játékokban, összesítve körülbelül egy mondatot hallhattunk „magunktól”, a harmadik részben pedig igazi szociális életet élünk.

A többjátékos mód hasonló, de mégis más élményt nyújt a Crysis 2-höz képest. Sok kritikát kapott, hogy igazából nem is változott semmit a játék és ez csak egy úgymond DLC az elődjéhez, de ez nem teljesen igaz. Ugyebár sok olyan franchise van, mely már nagy múlttal rendelkezik, de ezeknél sem történt akkora változás alapjában. A változás nem mindig jó, így szerintem a fejlesztők jó úton kezdtek el haladni, mikor elkezdték megalkotni a játékot. Számos újdonság található a többjátékos módban. Az előző játékban sok panasz érkezett arra, hogy az új játékosokkal könnyedén végeznek a közepes és magas tapasztalattal rendelkezőek, mivel nem marad energiájuk, hogy aktiválják a páncéljukat egy harcban. Ezt azzal kerülték meg, hogy mostantól nem fogyaszt energiát a futás és ugrás, az álcázás és páncél mód pedig a többjátékos módban két külön energiaforrást kapott. Ez elősegíti, hogy ne energia nélkül rohanjanak bele az emberek egy-egy harcba, hanem több lehetőségük is legyen a játékosoknak. Fel lehet venni a harcot, vagy ha esetleg több ellenfél elé fut be valaki, annak legyen esélye elkerülni ezt a konfliktust és tudjon elmenekülni. Ha még ez sem lenne elég, akkor kaptunk egy új ruha modult (Auto Armor), mely, ha sebzés ér minket, akkor automatikusan bekapcsolja számunkra a páncélt, megelőzve a gyors halálunkat. A játék maga nagyon pörgős, már-már hasonlít egy arena-shooter-re (pl. Quake 3). Ez nagyon jó, mivel átjön az érzése annak, hogy egy szuperkatonák között dúló csatába csöppentünk. A gyors játékmenet miatt ajánlott minden grafikai beállítást minimumra venni, ebben a tempóban nincs ideje az embernek gyönyörködni, de még így is szemet gyönyörködtető a grafika. Megfelelő konfiguráció birtokában természetesen lehet fentebb tenni a lécet.

A menü, elődjéhez képest nem sokat változott, de vannak kisebb-nagyobb változások, melyet az alább található videóban tekinthettek meg:

Alapjaiban a nanoruha modulok sem újak a veteránok számára. Leginkább egyes modulok tudását olvasztották egybe, persze vannak új modulok is, mint például a fentebb említett Auto Armor. Ezeket a modulokat fejleszthetjük, hogy még jobban a segítségünkre legyenek. Három fő részre oszlanak, Power, Stealth és Armor. Ezúttal különféle stílusokat lehet kialakítani a három fő részből adódóan. Például a Power stílust kedvelők ezúttal 3 olyan modult is rakhatnak egy kasztba, mely csak a Power kategóriába sorolható. Persze ezeket lehet variálni is, amiből nagyon jó kombinációk születhetnek.

A Crysis sorozat közismert fegyvereit új bőrben vihetjük magunkkal a harcba. Emellett számos új fegyvert is kaptunk, köztük a sokat reklámozott íjat is. A fegyverek összességében nagyon jól sikerültek, visszatért az első részből a fegyverek meccs közbeni személyre szabása is. Rengeteg fegyver-kiegészítőt kaptunk, melyek mind különféle tulajdonsággal rendelkeznek. Ezen felül a Ceph erők fegyvereit is használhatjuk, melyekkel nagyobb tűzerőre tehetünk szert. Ezek a pályákon szétszórt pontokon vehetőek fel.

Sajnos a járművek teljes szabadsága nem tért vissza, de továbbra is jelen vannak a játékban. Először is, kaptunk egy nem vezethető, a pályán köröző VTOL-t, melyre fel lehet ugrani és a rajta lévő fegyverekkel (HMG) lehet felvenni a harcot. A másik, ezúttal vezethető jármű a Pinger. Ez egy idegen mech, melynek három különféle támadási módjával számolhatunk le ellenfeleinkkel. Ezek a járművek hasznosak lehetnek csapatmunkánál, pl. egy Pinger társaságában gyerekjáték megtartani a Crash Site-ot.

A már megismert játékmódok is visszatérnek, némi átalakítással és kiegészítéssel. Például az Extraction módban mostantól nem csak egyszer kell elhozni a kettő darab idegen technológiát (amelyek mostantól energia cellák), hanem egy adott időn belül amennyit csak lehet meg kell megszereznie a csapatnak. Ezt a következő fodulóban meg kell döntenie a másik csapatnak. Emellett kapunk két új módot is, az egyik a Hunter, a másik pedig a Spears. A Hunter módban a CELL katonáknak kell túlélniük a Vadászok támadását, a Spears módban pedig a két csapat három idegen "dárdáért" harcol, melyek pontokat adnak.

A csaták lenyűgöző pályákon folynak, rengeteg elágazás és vertikális szint található rajtuk, persze vannak nagy és nyílt pályák is a mesterlövészek számára. Nagy meglepetésünkre a Skyline nevű pálya is visszatért, ezúttal más bőrben. Összesen 12 pálya van, ami nem éppen sok, de kezdésnek nagyon is megfelel. Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben a modding csapatok számos, hihetetlenül jó pályát fognak készíteni, akárcsak az előd esetében, emellett pedig várható majd több, nagyobb DLC is.

A lejátszott körök alatt továbbra is XP-t (tapasztalati pontot) kapunk. Ez szükséges a szintlépéshez, mellyel az 50 szint során rengeteg dolgot tudunk feloldani: ruha modulokat, dögcédulákat, dögcédula kereteket, fegyvereket, fegyverfestéseket, fegyver kiegészítőket. Az utolsó szintet elérve lehetőségünk van reboot-olni. Ez egyfajta presztízs, ilyenkor mindent lenulláz a játék, kivéve a statisztikánkat. Ez új dolgokat old fel nekünk, mint például egy új fegyverfestést. Összesen ötször lehet reboot-olni. A játék rengeteg teljesíthető feladatot állít fel nekünk, melyek után XP-t kapunk. Ezekből van egyéni, csapat és lobby feladat is.

Összességében a játék egyjátékos része hozza az elvárt szintet, a többjátékos mód pedig nagyon jóra sikerült, méltó utódja lett a sorozatnak. Van még mit javítani rajta, de reméljük, hogy a Crytek ezúttal jobban odafigyel a támogatásra és megkapja a közösség a kívánt változtatásokat.

Ennyi lett volna a díjnyertes Crysis széria utolsó darabjának a tesztje, mely nem készülhetett volna el az Electronic Arts támogatása nélkül. Mindenkinek jó játékot kívánunk!

 
Megjelent: 8669 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. máj. 10., péntek 09:57

2 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Pipi67 2014. máj. 21., szerda 19:10 Írta: Pipi67

  Én nem találtam magyar mondatot a végén,pedig kivártam egyszer.Lejárt a Credits majd jött Psycho kis vég bejátszás videója és akkor sem vettem volna észre.Na de legközelebb jobban odafigyelek hogy hol lehet az a magyar mondat. :)

 • Hozzászólás hivatkozás Rabi Attila 2013. március 05., kedd 11:31 Írta: Rabi Attila

  Gratula a cikkhez! Végre egy leírás ahol nem a hibákat teszik előtérbe!
  (Y) :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Djtibi - 23:37

Hello.Wars-sal már nincs kedve senkinek játszani?Magyarokat ritkán látok már sajnos pedig szinte minden este tolom.Bár sokan azthiszik végleg megszünt a multija,pedig nem. jelenleg futó servereket itt találod: cryserv.de/en/serverlist/

josika99 - 20:08

de ha nem mükszik ne kérdezt tőlem hogy an tiva mert X360 on van meg :/

josika99 - 20:06

:( nem tom mibaj van szerintem töröld le a francba az orignt csinálj újat és telepísd újra!

Mikesz - 13:40

az origin nem fogadja el a kódom így letölteni sem tudom... :(

Mikesz - 13:39

Plus :P megvan a warhead is...és mellé a crysis wars...szeretnék vele játszani...de most a cd nagoyn messzivan tőlem :P otthon magyarországon ..hogyan tudnék a crysis warsal játszani ?

Mikesz - 13:37

de azzal nincs semmi gondom.... pls help

Mikesz - 13:37

Üdv! Kén egy kis segítség....még annak idején megvette ma crysis 2...most gondoltam felrakom újra...de nem enged belépni az accountal..és még újat sem enged csinálni aztérja ki folyton hogy baj van az internet kapcsolattal ellenőrizzem...

josika99 - 12:19

heló rég voltam itt mi történt

gmadaras - 22:42

Nincs magyarítás.

IUnkownGodITDD - 09:20

Hali all

IUnkownGodITDD - 09:20

Hali all

Valdho - 08:25

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy, a Crysis 3-hoz van -e már magyarítás? Ha van szeretnék egy kinket kérni hozzá.

Pyter - 14:03

Sziasztok. Tele van a Youtube a crysis 3 magyarításával de én nem találok egy letöltő linkes videóleírást sem.

csakilaci82 - 17:52

hogy tudöm valamelyiket letölteni

ZuZu - 22:23

Miért ne lehetne? :D Origin: http://gyazo.com/06e8f3f42df4baadba4c32cfbf907d02

klaci9 - 16:55

Én arra lennék kiváncsi, hogy egyátalán le lehet-e tölteni a netről egy teljes crysis verziót. Nekem mindegy lenne csak legyen teljes.

kpal - 00:56

Nálatok Wars működik ?? Most próbáltam és semmi.

kpal - 09:56

Remélem a Ceytech nem szűnik meg és lesz újabb Crysis, bár nekem Wharheadf volt az utolsó ami tetszett , de legjobban az első rész azt mindig feldobom a gépre.

kpal - 09:54

Wars szerverek még működnek zsír ,megjelenés óta játszok kisebb nagyobb megszakítássokkal . Ki szokott ott fenn lenni ?

Pyter - 15:16

Sziasztok. A crysis 3 Multija elment a **** kategóriába. Odajutottunk, hogy a kib@szott öklömön kívül semmit nem lehet használni. Hogy a Retkes K!r!@a anyámba tudom kimaxolni a nanoruhát és a fegyvereket ha minden mindenhol tiltott.

josika99 - 07:20

Ved meg a Crysis 2-őt.

Norbi - 10:57

helló segítséget szeretnék kérni a játékban megpróbálok bejelentkezni és akkor se engedi még ha itt az interneten csináltam egy ilyen fiókot mit csináljak

josika99 - 11:36

Melyik Crysis2 az a legjobb

{HU} SWAT ツ-KokS - 16:23

Sziasztok nekem nagyon tetszik a játék köszönöm anak az embernek aki létre hozta a oldalt.

Dito0225 - 17:52

üdv srácok :) A kérdésem az lenne, hogy Crysis 3 Online. Mennyire elterjedt vannak még playerek ? Mert most látom akcióban a játék 3000 Ft. Ennek biztos van valami oka. Mert ha vannak még playerek bőven akkor megvenném, és csatlakoznák :)

marqus01 - 10:49

helló mindenki csak érdeklödnék hol találom azaz melyik oldalon találom a 3 hoz a magyar leírást a ruha fejlesztéshez hogy mi mit jelent melyik az előnyös

ZuZu - 01:10

Jó a Crysis Wars, ne bántsd.. :D bár a gamespy miatt a public multinak kb annyi, a napokban összedobok egy cikket róla...

josika99 - 06:52

:)

josika99 - 06:52

Kösz :D

Tarantula99 - 09:38

Köszönjük szépen eme gondolat dús vélemény nyilvánítást, josika.

josika99 - 20:24

Egy dolgot mondok a Crysis Wars gyenge de nagyon

Tarantula99 - 17:28

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e itt olyan akinek meg van, és szeretne e Crysis Wars-ozni, vagy egyáltalán elérhető e még a játék. Akit érdekel, vagy tud valamit róla, kérem írjon e-mailt nekem. E-mail címem: tarantula9@citromail.hu

josika99 - 20:41

Tud valaki egy jó Crysist :D

feigel_ati21 - 13:04

Sziasztok egy kis gondom lenne a crysis 3 mal normálisan fel van rakva és crackelve is elindítom a játékot kiválasztom a nehézségi szintet be is jön az elején a videó és utána sötétség valakinek ötlete van rá hogy mi lehet a baj esetleg ?

ZuZu - 22:46

Nem smafu, de sajnos nekem nincs időm és energiám az egyetem mellett cikkeket írogatni, ha van kedved, nyugodtan besegíthetsz :D

ThunderKiller - 21:37

És mi a helyzet a C2 es petícióval ?? AZ SMAFU ???

YhunYkx - 16:56

Üdv. Én is segítségre szorulok. 1ideje nem volt időm játszani a C2 -vel, de tegnap lett volna. Elindítom, login és amikor ráklikk a a multira elkezd tölteni majd hibaüzenet nélkül kidob. Újra raktam már a játékot, de nem segített. Mitől lehet? :(

ZuZu - 12:36

Szia, miben?

Lambert24 - 12:07

Sziasztok tudna valaki nekem segíteni?!

migi - 16:20

sziaztok kelene 1 kis segitség a crysis3 mükődése le ál mi lehet a megoldás

ZuZu - 21:39

Szia :D :PXD

ThunderKiller - 02:15

Hál istennek AKKOR SZIA :D :P XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZuZu - 12:37

Igen, élek :D

ThunderKiller - 02:29

Élsz még Zuzi ?

genom - 09:06

én most megint rászoktam, lassan elérem a 40-es szintet. :) (Az oldal meg most is ugyan olyan fasza, mint amikor átköltöztünk a régiről. ) as' mamutsegg ;)

ZuZu - 23:53

BUÉK! Ó azok a régi szép idők, amikor esténként még mindenki Crysis-ozott... sajnálom ezt a weboldalt is, csomót szenvedtem a kinézettel :(

genom - 18:49

BUÉK

Xxgamexx - 10:30

csá

genom - 19:22

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

scoty80 - 11:51

mit kell le töltenem hogy tudjak játszani?

A csevegőbe csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi