Crysis 2 Nanocup - Magyar bajnokság

A bajnokság már véget ért, a Becup 2011-en megrendezésre került díjátadón készült fényképek ide kattintva tekinthetőek meg. Ezúttal is szeretnénk köszönetet mondani az OGC-nek, hiszen a támogatásuk nélkül a rendezvény nem valósulhatott volna meg.

 

Körmérkőzések vannak, tehát minden csapat megküzd mindenkivel. A csaták a hét bármely napján játszódhatnak, amennyiben mindkét fél számára alkalmas az időpont, így minden hétfőn összegezni fogjuk az elmúlt napok eredményeit.

 

Időpontok megbeszélése a fórumban.

 

Szerver beállítások

A kupa ideje alatt az **[OGC.hu] - Crysis Online** szerver végig War módban fut. A War mód annyiban különbözik az általatok megszokott Standard beállításoktól, hogy az elért killstreak-ek után nincs bónusz, tehát nem lesz Orbital Strike, Ceph, Radar, stb. és így lagg sem! A baráti tűz is bekapcsolásra került. A szerver természetesen jelszavas lesz, és amikor nincsen war, gyakorlásra használható. Gyakorláshoz a kód: első héten HUN1 második héten HUN2 és így tovább. Természetesen a szerver unranked lesz, így van lehetőség gyakorlásra anélkül, hogy romlana a statisztika.

Minden fegyver, nanoruha modul, és kiegészítő használható, kivéve az L-TAG nevű csoda eszköz, valamint a DLC exklúzív tartalmak (FY71, füstgránát)!

 

A lebonyolítás módja

A kupa körmérkőzéses rendszerű, mivel az a cél, hogy mindenki minél több élménnyel gazdagodjon, így nem látjuk értelmét, hogy egy csapatot össze sorsolunk egy erősebbel, és 1 kör alatt kiesik, vagy netalántán két erősebb csapat az első kőrben összekerül, és így a végeredmény nem tükrözi a jelentkező csapatok erősségét.

Így a következő döntés született:

Minden csapat a kupa létszáma mínusz 1 War-t játszik (nyilván önmagával nem), a végén pedig az első, második, illetve a harmadik és a negyedik helyezettek újra összecsapnak az első négy végleges sorrendje miatt!

Ez a következő képen fog kinézni a gyakorlatban: minden hétfőn közzétesszük az adott heti pályákat, ami egy kisebb és egy nagyobb térképből fog állni. Minden jelentkező csapatnak hetente minimum két War-t kell leszerveznie és lejátszania. Ha valamely csapat tag dolgozik, nyaral stb. akkor a szervezőkkel egyeztetve lehet csúsztatni egy hetet, de a következő héten az elmaradt két War-t be kell pótolni! A kupa indításával egy időben ki kerül egy tabella az oldalra, minden győzelem 3 pontot ér, minden döntetlen pedig 1 pont. Azonos pontszám esetén az ölések, illetve a Crash Site pontok aránya a mérvadó, erről részletesen később.

Fontos, hogy minden pálya végén lehetőleg a csapat összes tagja készítsen képernyőképet az eredményről például Fraps vagy Xfire használatával, majd ezeket továbbítsák a csapatkapitányok a crysis2hu(kukac)gmail.com e-mail címre!

A csatákon egy kör Crash Site és egy kör TIA lejátszása után (a crash site nem 150, hanem 250 pontig fog tartani, így az idő is 10 perc helyett 15 perc lesz), ha egy csapat nyerte mindkettőt, akkor az ő győzelmükkel ért véget a war, azonban ha 1-1 az állás, akkor a másik pályán lejátszott szintén 250-es Crash Site a döntő.

 

 

 

War szervezés

A fórumban megadott elérhetőségeken a War szervezők (nem feltétlenül a csapatkapitány) felveszik a kapcsolatot akár több lehetséges ellenféllel, majd megírják nekik az időpontokat, hogy mikor jó nekik.

Ha egy warról egyesség születik, akkor azt mindkét csapat war szervezője beírja az erre a célra megalkotott fórumba, például: Amnézia vs. ASUS Vasárnap 19 óra, vagy Ph1 vs. DHSM szerda 21 óra.

Innentől kezdve attól az időponttól 1 órán keresztül a szerver foglaltnak számit, és csak egy órával későbbre kérhető időpont. Késni 15 percet lehet, utána automatikusan vesztesnek számit a nem megjelent csapat. Ez alól kivétel, ha 12 órával előtte írásban jelzik a fórumon, hogy valami közbejött (nyilván bárkinek tönkre mehet a gépe, megbetegedhet stb.).

Csalásvédelem

Itt megjegyeznénk, hogy remélhetőleg ilyen nem fog elő fordulni! De megkérnénk minden csapatot, hogy alaptalanul ne vádaskodjanak. Ha lejátszottatok két War-t, és nyertetek, viszont a harmadiknál belefutottatok egy nálatok erősebb csapatba, akkor emelt fővel veszítsetek, és ne csalózzuk egymást, vagy lépjünk le War közben. Mindenki tartsa kordában az indulatait, előző nap amikor ti nyertetek, akkor az ellenfél ugyanazt érezhette! Viszont kérhető bármely mérkőzésre bírói felügyelet, akár két kör közötti szünetben is kérhető TeamSpeak 3-on (erről még később), így a pálya valamely előre megbeszélt pontjára felmehet egy admin és végig követheti a mérkőzést, amit rögzíthet is, valamint a szerver logot is át tudjuk nézni a sebzésekről, találati arányokról stb. Bármilyen bizonyított csalás automatikus kizárást eredményez a csapatnak a kupából, és egyúttal a magyar közösségből is!

Első eligazítás: A korábban említett Teamspeak3 program lehetőséget add a csapatoknak a kommunikációra, ami óriási előny. Használata a warok ideje ajánlott, de nem kötelező!
Viszont minden csapatkapitány köteles megjelenni a kupa kezdése előtt egy utolsó eligazításon. Mikrofon nem szükséges, elég, ha hallgatja és vissza tudd jelezni írásban, hogy hallotta, és elfogadja az elhangzottakat!

 

Mindenkinek élményekben gazdag hónapot kívánunk! És ne adjátok fel, egy kudarc után küzdjetek, és tanuljatok sokat az ellenféltől. Gyakoroljatok, fedezzétek egymást, taktikázatok!

 

Amennyiben a kupa során esetlegesen megjelenő bármely patch jelentősen változtat a játék valamely paraméterén, esetleg fegyvereken, akkor a szervezők a szabálymódosítás lehetőségét fenntartják!

 


 

Djtibi - 23:37

Hello.Wars-sal már nincs kedve senkinek játszani?Magyarokat ritkán látok már sajnos pedig szinte minden este tolom.Bár sokan azthiszik végleg megszünt a multija,pedig nem. jelenleg futó servereket itt találod: cryserv.de/en/serverlist/

josika99 - 20:08

de ha nem mükszik ne kérdezt tőlem hogy an tiva mert X360 on van meg :/

josika99 - 20:06

:( nem tom mibaj van szerintem töröld le a francba az orignt csinálj újat és telepísd újra!

Mikesz - 13:40

az origin nem fogadja el a kódom így letölteni sem tudom... :(

Mikesz - 13:39

Plus :P megvan a warhead is...és mellé a crysis wars...szeretnék vele játszani...de most a cd nagoyn messzivan tőlem :P otthon magyarországon ..hogyan tudnék a crysis warsal játszani ?

Mikesz - 13:37

de azzal nincs semmi gondom.... pls help

Mikesz - 13:37

Üdv! Kén egy kis segítség....még annak idején megvette ma crysis 2...most gondoltam felrakom újra...de nem enged belépni az accountal..és még újat sem enged csinálni aztérja ki folyton hogy baj van az internet kapcsolattal ellenőrizzem...

josika99 - 12:19

heló rég voltam itt mi történt

gmadaras - 22:42

Nincs magyarítás.

IUnkownGodITDD - 09:20

Hali all

IUnkownGodITDD - 09:20

Hali all

Valdho - 08:25

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy, a Crysis 3-hoz van -e már magyarítás? Ha van szeretnék egy kinket kérni hozzá.

Pyter - 14:03

Sziasztok. Tele van a Youtube a crysis 3 magyarításával de én nem találok egy letöltő linkes videóleírást sem.

csakilaci82 - 17:52

hogy tudöm valamelyiket letölteni

ZuZu - 22:23

Miért ne lehetne? :D Origin: http://gyazo.com/06e8f3f42df4baadba4c32cfbf907d02

klaci9 - 16:55

Én arra lennék kiváncsi, hogy egyátalán le lehet-e tölteni a netről egy teljes crysis verziót. Nekem mindegy lenne csak legyen teljes.

kpal - 00:56

Nálatok Wars működik ?? Most próbáltam és semmi.

kpal - 09:56

Remélem a Ceytech nem szűnik meg és lesz újabb Crysis, bár nekem Wharheadf volt az utolsó ami tetszett , de legjobban az első rész azt mindig feldobom a gépre.

kpal - 09:54

Wars szerverek még működnek zsír ,megjelenés óta játszok kisebb nagyobb megszakítássokkal . Ki szokott ott fenn lenni ?

Pyter - 15:16

Sziasztok. A crysis 3 Multija elment a **** kategóriába. Odajutottunk, hogy a kib@szott öklömön kívül semmit nem lehet használni. Hogy a Retkes K!r!@a anyámba tudom kimaxolni a nanoruhát és a fegyvereket ha minden mindenhol tiltott.

josika99 - 07:20

Ved meg a Crysis 2-őt.

Norbi - 10:57

helló segítséget szeretnék kérni a játékban megpróbálok bejelentkezni és akkor se engedi még ha itt az interneten csináltam egy ilyen fiókot mit csináljak

josika99 - 11:36

Melyik Crysis2 az a legjobb

{HU} SWAT ツ-KokS - 16:23

Sziasztok nekem nagyon tetszik a játék köszönöm anak az embernek aki létre hozta a oldalt.

Dito0225 - 17:52

üdv srácok :) A kérdésem az lenne, hogy Crysis 3 Online. Mennyire elterjedt vannak még playerek ? Mert most látom akcióban a játék 3000 Ft. Ennek biztos van valami oka. Mert ha vannak még playerek bőven akkor megvenném, és csatlakoznák :)

marqus01 - 10:49

helló mindenki csak érdeklödnék hol találom azaz melyik oldalon találom a 3 hoz a magyar leírást a ruha fejlesztéshez hogy mi mit jelent melyik az előnyös

ZuZu - 01:10

Jó a Crysis Wars, ne bántsd.. :D bár a gamespy miatt a public multinak kb annyi, a napokban összedobok egy cikket róla...

josika99 - 06:52

:)

josika99 - 06:52

Kösz :D

Tarantula99 - 09:38

Köszönjük szépen eme gondolat dús vélemény nyilvánítást, josika.

josika99 - 20:24

Egy dolgot mondok a Crysis Wars gyenge de nagyon

Tarantula99 - 17:28

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e itt olyan akinek meg van, és szeretne e Crysis Wars-ozni, vagy egyáltalán elérhető e még a játék. Akit érdekel, vagy tud valamit róla, kérem írjon e-mailt nekem. E-mail címem: tarantula9@citromail.hu

josika99 - 20:41

Tud valaki egy jó Crysist :D

feigel_ati21 - 13:04

Sziasztok egy kis gondom lenne a crysis 3 mal normálisan fel van rakva és crackelve is elindítom a játékot kiválasztom a nehézségi szintet be is jön az elején a videó és utána sötétség valakinek ötlete van rá hogy mi lehet a baj esetleg ?

ZuZu - 22:46

Nem smafu, de sajnos nekem nincs időm és energiám az egyetem mellett cikkeket írogatni, ha van kedved, nyugodtan besegíthetsz :D

ThunderKiller - 21:37

És mi a helyzet a C2 es petícióval ?? AZ SMAFU ???

YhunYkx - 16:56

Üdv. Én is segítségre szorulok. 1ideje nem volt időm játszani a C2 -vel, de tegnap lett volna. Elindítom, login és amikor ráklikk a a multira elkezd tölteni majd hibaüzenet nélkül kidob. Újra raktam már a játékot, de nem segített. Mitől lehet? :(

ZuZu - 12:36

Szia, miben?

Lambert24 - 12:07

Sziasztok tudna valaki nekem segíteni?!

migi - 16:20

sziaztok kelene 1 kis segitség a crysis3 mükődése le ál mi lehet a megoldás

ZuZu - 21:39

Szia :D :PXD

ThunderKiller - 02:15

Hál istennek AKKOR SZIA :D :P XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZuZu - 12:37

Igen, élek :D

ThunderKiller - 02:29

Élsz még Zuzi ?

genom - 09:06

én most megint rászoktam, lassan elérem a 40-es szintet. :) (Az oldal meg most is ugyan olyan fasza, mint amikor átköltöztünk a régiről. ) as' mamutsegg ;)

ZuZu - 23:53

BUÉK! Ó azok a régi szép idők, amikor esténként még mindenki Crysis-ozott... sajnálom ezt a weboldalt is, csomót szenvedtem a kinézettel :(

genom - 18:49

BUÉK

Xxgamexx - 10:30

csá

genom - 19:22

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

scoty80 - 11:51

mit kell le töltenem hogy tudjak játszani?

A csevegőbe csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Oldalainkat 69 vendég és 0 tag böngészi